Perinteisiä, lehteviä pasteijoita täyttää jauheliha-riisiseos. Maista pasteijoita lihaliemen kera tai tarjoa kahvi- tai teepöydässä.
20 kpl * 2 pkt (à 500 g) voitaikinalevyjä
Jauheliha-riisitäyte * 250 g jauhelihaa
* 1 pieni sipuli
* 1 tl suolaa
* 1 tl paprikajauhetta
* 1/4 tl rouhittua mustapippuria
* 2 dl keitettyä riisiä (2 dl vettä + 1 dl pitkäjyväistä riisiä)
* 1 kananmuna
* (4 rkl emmentaalijuustoraastetta)
Voiteluun* 1 kananmuna
Levitä taikinalevyt leivinpaperoidulle uunipellille ja jaa ne kahtia.
Paista jauheliha ja lisää joukkoon hienonnettu sipuli ja mausteet. Anna jäähtyä.
Sekoita jauhelihan joukkoon riisit, muna ja juustoraaste.
Aseta jokaisen taikinapalan keskelle ruokalusikallinen täytettä.
Taita toinen reuna täytteen päälle ja painele pasteijat haarukalla reunoilta kiinni.
Voitele pasteijat munalla ja paista 225-asteisen uunin keskiosassa noin 15 minuuttia.
http://www.yhteishyva.fi/ruokamaailma/